Waarom accu reviseren?

Fietsaccu die niet (goed) oplaadt?

Of snel leeg is?

Waar je niet ver mee kan fietsen?

Het helemaal niet meer doet?

Waarom een accu reviseren?

Bafang Fietsaccu Revisie groningen

Goedkoper

Revisie van je accu is vaak vele malen goedkoper dan een nieuwe accu aan te schaffen.

Levensduur

De cellen die wij erin zetten zijn gloednieuw. Hierdoor verleng jij je levensduur van je accu.

Top service

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. We denken altijd met je mee in wat de mogelijkheden zijn. 

Garantie

Wij verlenen je altijd 12 maanden garantie. Ook buiten je garantieperiode kan je altijd bij ons terecht.

 

Wanneer je accu niet meer goed meer oplaadt, snel leeg is of waar je niet meer ver mee kan fietsen, dan is het tijd om je accu te laten reviseren of repareren. Doet je accu het helemaal niet meer? Ook dan is het tijd om bij ons langs te komen.

Het is heel goed mogelijk dat de cellen van je accu niet meer goed zijn en daarom aan vervanging toe zijn. Je kan er dan voor kiezen om een geheel nieuwe accu aan te schaffen, maar het is vaak goedkoper en duurzamer om je huidige accu te laten reviseren.

Wat is revisie van een batterij?

Het reviseren van een accu houdt in dat de cellen in je accu worden vervangen. Vaak zie je hier zelf niks van. Dat komt omdat de behuizing hetzelfde blijft. De binnenkant van je accu krijgt van ons een flinke opfrisbeurt, zodat jij weer optimaal gebruik maakt van je accu.

Een revisie zoals wij dat doen wordt uitgevoerd door experts in Groningen. Ga je voor het reviseren van je accu? Zo gaan wij te werk:

  • Wij vervangen alle cellen in je accu. Zo ben je gegarandeerd van een splinternieuwe accu die goed werkt.
  • Het Batterijmanagementsysteem (BMS), vervangen wij doorgaans ook. Het BMS systeem zorgt ervoor dat je batterij beveiligd is tegen een te laag voltage tijdens het fietsen.
  • Het BMS systeem en de cellen moeten bij elkaar passen. Past dit niet bij elkaar? Dan maak je, helaas, de cellen kapot. Onze experts in Groningen zijn altijd op de hoogte wat bij wat past.
  • De cellen die wij gebruiken zijn kwalitatief goed. Daarom bieden wij altijd een garantie aan van 12 maanden

Gazelle fietsaccu reviseren Groningen

Wat is een reparatie van een batterij?

Functioneert je accu niet meer? En komt dit doordat bijvoorbeeld je laadplug kapot is, er een zekering in de accu kapot is of bijvoorbeeld de BMS defect is? Dan gaan wij dit voor je repareren! 


Chat openen
1
Stel je vraag via WhatsApp!
Hallo,

Leuk dat je contact met ons opneemt! Stel je vraag via WhatsApp en stuur wat foto's mee. We beantwoorden je zo snel mogelijk (vaak binnen 1 uur)