Fietsaccu die niet (goed) oplaadt?

Of snel leeg is?

Waar je niet ver mee kan fietsen?

Het helemaal niet meer doet?

Wat wij doen

Wij doen alles wat te maken heeft met het accureparatie, accurevisie en verkoop van accu’s. Hieronder vind je een globaal overzicht wat wij precies doen. Heb je vragen over accurevisie, accureparatie of staat jouw specifieke wens hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op, grote kans dat we je verder kunnen helpen.

batterijen accupacks reviseren

Fiets accurevisie en -reparatie​​


Accurevisie of accureparatie van fietsaccu's. De meeste fietsaccu's zijn te repareren of reviseren. Is dit niet het geval? Dan leveren wij een nieuwe aan je, voor zover mogelijk. Merken die wij onder andere reviseren zijn Bosch, Cortina, Batavus, Gazelle, Sparta, Bafang, Trek, Stromer, van Raam en nog veel meer.

Vaak is de huidige capaciteit te verhogen, waardoor je actieradius (het aantal kilometers wat je kunt fietsen) nóg hoger is dan wanneer je een originele, nieuwe accu koopt. Neem voor de zekerheid altijd je lader mee. Standaard rekenen wij 25,- euro onderzoekskosten. Deze kosten komen te vervallen als je daadwerkelijk de accu laat reviseren of repareren door ons deskundige team.

Gereedschap accurevisie en -reparatie

Is je gereedschapsaccu minder aan het worden? In de meeste gevallen doen wij de accurevisie. Het testen van de capaciteit van een gereedschapsaccu is gratis. Lukt het reviseren niet? Dan raden we je direct aan om een nieuwe accu van ons te kopen. Dit is een originele accu of een vervangende accu. Een vervangende accu is vaak een stuk voordeliger dan een originele accu. Ook een nieuwe of extra lader is te leveren bij de Accudokter in Groningen.
Loodaccu's​

Loodaccu's zijn helaas niet te reviseren. Natuurlijk is elke soort loodaccu bij de Accudokter in Groningen te koop. Wij hebben een breed assortiment accu's in verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan een (start)accu voor je auto, een tractie of semi tractie (deep cycle) voor bijvoorbeeld je elektrische rolstoel, scootmobiel, hoogwerker, schrob/veegmachine UPS, schaarlift, alarmsysteem, fishfinder en back-up systemen. Ook startaccu's voor je boot, vrachtwagen, bus, motor en tractor hebben we in ons assortiment. Veel type loodaccu's zijn tegenwoordig te vervangen door lithium accu's. Dit heeft als voordeel een veel lager gewicht en meer capaciteit in hetzelfde formaat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


Draagbare apparatuur​

Denk hierbij aan telefoonaccu's, accu's voor PDA's, tabletaccu's, laptopaccu's, accu's voor je stofzuiger, camera accu's, navigatie accu's, portofoon accu's. Types die nergens meer leverbaar zijn? Daar hebben wij een oplossing voor.'Gewone' Batterijen​

Op zoek naar gewone batterijen? Geen probleem! Ook batterijen vind je bij de Accudokter. Denk aan oplaadbare (NiCd, NiMH, Li-ion, LiFe) en niet oplaadbare batterijen, knoopcel batterijen, gehoorapparaat batterijen, alkaline batterijen, lithium batterijen, Li-SOCI2 batterijen, industrial batterijen en andere speciale batterijen. Ook verkopen we de bijbehorende opladers voor de oplaadbare batterijen.


Noodverlichting

Noodverlichting moet verplicht in orde zijn en moet om de vier jaar worden vervangen. Volgens de Nederlandse wet- en regelgeving is het verplicht dat de vluchtwegverlichting binnen 15 seconden inschakelt en vervolgens minimaal een uur blijft branden. Alle accupacks die wij maken voor noodverlichting voldoen aan deze hoge eisen. Bij ons zijn ze snel leverbaar in alle mogelijke vormen en maten. Grote aantallen nodig? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een offerte.

Maatwerk

Aan de slag met je eigen project? Of staat jouw wens hier niet tussen? Wij nemen alle klussen aan die te maken hebben met accu's. Voorbeelden hiervan zijn eigen gemaakte accupacks, robots, hoverboards, balanceboards, e-steps, elektrische skateboards, modelbouw, of misschien wel een nieuw project. Wij helpen je graag verder! Twijfel niet om contact met ons op te nemen of langs te komen voor vrijblijvend advies.

Accessoires voor accu's​

Op zoek naar kabels, pluggen, connectoren, accuschroefpolen, accuklemmen, snelklemmen in Groningen? De Accudokter heeft het voor je! Ben je op zoek naar iets anders wat niet op deze pagina staat? Neem dan contact met ons op of kom eens langs. Wij kunnen je zeker helpen.Gesloten

Let op: Vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober zijn wij gesloten. Dinsdag 10 oktober zijn wij weer open.

Chat openen
1
Stel je vraag via WhatsApp!
Hallo,

Leuk dat je contact met ons opneemt! Stel je vraag via WhatsApp en stuur wat foto's mee. We beantwoorden je zo snel mogelijk (vaak binnen 1 uur)